dinsdag 15 november 2016

5 testmama"s gezocht die borstvoeding geven

CupCake Nursing Pad Package 3 PairsJe kindje borstvoeding geven roept bij de meeste mama’s mooie warme gevoelens op. Hoe mooi is het als je zelf je kindje kunt voeden en ondertussen ook heerlijk kunt knuffelen?


Lekkende borsten


Toch is er een klein dingetje wat wel eens voor genante situaties kan zorgen; lekkende borsten. Je hebt dan zoogcompressen nodig.


Wasbare zoogcompressen


Wasbare of herbruikbare zoogcompressen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en bevatten meestal een anti doorlek binnenlaag en passen net als de wegwerp zoogcompressen in je voedingsbeha. Omdat ze gemaakt zijn van organische materialen zijn deze beter ademend wat vriendelijker is voor je tepels. Na gebruik gooi je deze niet weg, maar was je ze eenvoudig en kun je ze vele malen opnieuw gebruiken.Rondom eva


5 testmama’s gezocht


Voor RondomEva zoeken we 5 testmama’s die de wasbare zoogcompressen willen testen en over de ervaringen willen schrijven. Als je kan voldoen aan deze voorwaarden dan kan je testmama worden:


  • Je moet borstvoeding geven en/of kolven.

  • Je bent bereid de zoogcompressen zowel overdag als ’s nachts uit te proberen.

  • Je bent bereid minimaal 2 artikels van minimaal 300 woorden te schrijven over jouw ervaringen met de wasbare zoogcompressen.

  • Je ontvangt een gratis testpakket toegestuurd.

Dankjewel voor je belangstelling. We hebben 5 testmama’s gevonden.


Als je de wasbare zoogcompressen wil kopen krijg je tot en met 31 december 2014 10% korting met de kortingscode ‘mamaenmeer’.


 


 5 testmama"s gezocht die borstvoeding geven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten