donderdag 22 september 2016

Professionele baby- en kinderfotografie

Je schattige baby vult je bestaan met geluk en hartverwarmende maanden om te koesteren. Maar het gaat snel. Voor je het beseft verandert je kleine engel in een guitige bengel. De tijd vliegt met zo’n klein wonder in jullie hart! Om de haverklap ontdekt je oogappel iets nieuws en dat wil je voor geen geld ter wereld missen. B(r)abbelen, zitten, kruipen, flink rechtop staan, ….. Tijd voor kinderfotografie.portrait studio babyAlsof je elke dag in een zee van geluk duikt, vol momentopnames die je voor altijd wilt vastleggen en delen! Prettig toch, om die babykiekjes in te kaderen of aan opa en oma cadeau te doen?


Zelf je foto’s maken kan zeker maar wie wil er niet een serie professionele foto’s ter herinnering aan die bijzondere tijd waarin je baby de wereld gaat ontdekken? De heerlijke tijd met je kindje vastleggen op mooie foto’s is niet eenvoudig als die jonge rakkertjes niet zo stuurbaar zijn als je op die momenten zou willen. Een ervaren babyfotograaf weet hoe je oogappel te ontspannen tot het plaatje klopt. Met als enige doelstelling: dat lief snoetje vastleggen op de gevoelige plaat om er nog jarenlang van te genieten.


Baby’s zijn vertederend en erg fotogeniek. Maar bij het fotograferen van je baby komt echter wel van alles kijken. Laat het maken van de mooiste foto’s dan ook over aan professionele fotografen die elke kindersnoet met vanzelfsprekend gemak vastlegt en de tijd even stilzet.


Portrait Studios maakt de leukste foto’s van baby’s, kinderen, huwelijken en zwangerschappen. Stuk voor stuk unieke foto’s, want elk kindje wordt als een individu gefotografeerd. Elke fotosshoot is maatwerk.


portrait studios


Portrait Studios, gespecialiseerd in kinderfotografie, biedt een ontspannende fotosessie in een van de vaste professionele of reizende fotostudios. De decors zijn speciaal afgestemd op baby’s en kinderen. Een ervaren babyfotograaf of kinderfotograaf zal je kleine spruit op hun gemak stellen, wat resulteert in spontane foto’s van je kinderen zoals zij werkelijk zijn!


Portrait Studio vind je in Anderlecht, Charleroi, Junglinster (Luxemburg), Kortrijk, Meise, Sint-Niklaas en Wijnegem. Klik hier voor de adressen.


En Portrait Studios fotografeert jouw baby of kindje ook bij jou in de buurt. Klik hier waar en wanneer de fotografen hun mobiele studio opzetten bij jou in de buurt.


En speciaal voor bezoekers van deze site heeft Portrait Studios een mooi geschenk: een gratis fotoshoot. Op een kinderlach staat geen prijs, dus bij Portrait Studios betaal je geen opnamekosten. In ruil voor de bon krijg je alvast het eerste portret uit de reeks helemaal gratisDruk de bon af, spring eens binnen om te zien hoe het werkt! Wedden dat het klikt?Professionele baby- en kinderfotografie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten