dinsdag 9 juni 2015

Striemen bestrijden samen met Mustela®!

Als zwangere vrouw ken je het misschien wel: de angst om striemen te krijgen. Omdat Mustela® je wilt bijstaan om van die 9 maanden een aangename tijd te maken, zonder huidkwaaltjes, ontwikkelden we Mustela® Maternité, acht deskundige verzorgingen voor de huid van de zwangere vrouw en jonge mama’s.


Door de hormonale schommelingen die je lichaam ondergaat tijdens en net na je zwangerschap en de uitrekking van de huid, kunnen er striemen ontstaan. Eén op twee vrouwen heeft er last van en het is ook genetisch bepaald. Maar geen nood, je kan je huid wel helpen om ze te voorkomen.


Om zwangerschapsstriemen te voorkomen is het zeer belangrijk om de huid twee maal per dag goed te hydrateren met een aangepaste verzorging.


Onze Crème of Olie Preventie Zwangerschapsstriemen maakt de huid elastischer en zorgt voor meer elastine en collageen (die vezels heeft je huid nodig voor een goede organisatie). Uiteraard zijn onze verzorgingen 100% veilig voor jou en jouw baby. Bovendien zijn ze aangenaam in gebruik; trekken ze snel in de huid en bevatten ze een licht parfum.
De Crème bestaat ook zonder parfum om de gevoeligste onder ons niet te vergeten.


Striemen bestrijden


Ontwikkelde je tijdens je zwangerschap toch striemen? Het Serum Correctie Zwangerschapsstriemen brengt raad om striemen bestrijden. Dit Serum corrigeert en herstelt de huid en zo vervagen de recente striemen. Na twee maanden gebruik zie je een duidelijk verschil. De canule tube maakt het gemakkelijk om de verzorging gericht aan te brengen.


Met deze verzorgingen ben je gewapend tegen zwangerschapsstriemen, maar neem ook zeker een kijkje op onze website om de andere verzorgingen te ontdekken tegen een jeukende huid, verlies van stevigheid, zware benen en tepelkloven.


Mustela® Maternité helpt je om je goed te voelen, als vrouw en als moeder.


Vind meer informatie op de website van Mustela.


striemen bestrijdenStriemen bestrijden samen met Mustela®!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten