zaterdag 18 april 2015

Hippe geboortekaartjes met een originele uitstraling

Negen maanden de tijd om alles te regelen tot de bevalling, het lijkt verschrikkelijk lang maar vliegt in wezen zo voorbij. Gelijk vanaf het begin is iedereen druk met de voorbereidingen, en op een gegeven moment moeten dan toch ook echt de kinderkamer klaar zijn, schattige babykleertjes klaarliggen en de geboortekaartjes uitgekozen zijn.


De familie en vrienden moeten immers ook zo snel mogelijk op de hoogte gesteld worden van de geboorte. Wilt u ook geboortekaartjes die niet zo dertien-in-een-dozijn zijn en echt opvallen, kies dan een kaartje van Roodborstje.


Vintage kaartjes met een nostalgisch design


geboortekaartjesIedereen kan tegenwoordig geboortekaartjes gemakkelijk online bestellen. Het aanbod lijkt echter veel op elkaar waardoor u toch het risico hetzelfde te kiezen als iemand anders uit uw vrienden- of kennissenkring. Roodborstje heeft geboortekaartjes met een vintage en retro uitstraling, echt eens iets anders dan anderen kiezen. En hoewel deze stijl nu net de afgelopen tijd steeds populairder wordt, vindt u toch unieke tekeningen en originele patroontjes in warme, klassieke kleuren.


Omdat ontwerpster Ellen van der Velden dol is op bosdieren ziet u een groot aantal kaarten met vossen en uilen, maar ook schattige schetsen van dieren zoals een beer, olifant of ezel. Daarnaast zijn de kaartjes (waarvan u altijd een proefdruk kunt bestellen) met patronen voorzien van bijvoorbeeld vrolijke sterren en cirkels.


Hippe geboortekaartjes in retrokleuren


De illustratie en het kleurgebruik (bijvoorbeeld roze, paars, oranjebruin, groen of blauw) tonen of de kaart past bij de geboorte van een meisje of jongen. Daarnaast is er ook aan de tweelingen gedacht, hiervoor is zelfs een aparte collectie verkrijgbaar. Om een schoon compleet geheel te maken worden alle geboortekaartjes geleverd met een bijpassende kleur envelop.


Behang en posters voor baby- of kinderkamer


Naast geboortekaartjes vindt u in het assortiment van Roodborstje nog veel meer artikelen met die opvallende, snoezige tekeningen. Zoals gezegd moet ook de kinderkamer ingericht worden, en wat is plezanter dan de stijl van het geboortekaartje hier overnemen? Met behang en posters met dezelfde nostalgische illustraties en rustige kleuren creëert u ook in de babykamer een fantasierijke maar toch kalme ambiance.Hippe geboortekaartjes met een originele uitstraling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten