zondag 22 maart 2015

Uniek behang en originele posters in retrostijl

Het inrichten van de kinder- of babykamer is voor (aanstaande) ouders weer een bezigheid waarbij ze hun fantasie helemaal de vrije loop kunnen laten. Mensen denken dikwijls vanuit hun eigen wensen, maar het is goed om te onthouden dat het uiteindelijk toch de bedoeling is dat uw kindje zich op zijn of haar gemak voelt. De baby- of kinderkamer wordt daarom meestal voorzien van neutrale kleuren die sereniteit uitstralen. Dit hoeft zeker niet alleen wit te zijn, lichte kleuren in de details zorgen ervoor dat een kamer ook weer niet een te klinisch aanzien krijgt.


uniek behangSchattig behang in rustige tinten


Een van die details die een kamer al een zeer ander aanblik kunnen geven is het behangen van een enkele muur. Als u het behang met opvallende patroontjes of diertjes in harmonieuze retrokleuren van Roodborstje ziet bent u waarschijnlijk direct verkocht. Bij Roodborstje vindt u producten met een uniek design, geheel zelf met de hand ontworpen door illustratrice Ellen van Der Velde toen zij zelf zwanger was. Bekijkt u bijvoorbeeld maar eens het behang met cirkels of sterren, of tekeningen van schattige vosjes. De designs zijn uitgevoerd in diverse vrolijke kleuren zoals oranjebruin, roze, groen of blauw, maar kunnen op aanvraag ook in andere kleuren worden gedrukt.


Fantasievolle posters met mensen of diertjes


Sommige mensen vinden het te druk om een hele wand te behangen met een bepaald design, of willen juist nog een plezante aanvulling op de retrostijl door deze terug te laten keren in de kamer. In dat geval kunt u ook prima een poster bij Roodborstje bestellen, die leverbaar zijn in diverse standaardformaten. Op de posters vindt u illustraties van zowel mensen als dieren zoals muisjes, flamingo’s, katten en ook hier weer vosjes. Ook in deze designs vindt u weer veel rustige kleuren zoals paars, roze, oranjebruin of groen terug.


… En ook nog eens bijzonder snoezige geboortekaartjes


Om het plaatje helemaal compleet te maken kunt u ook nog eens de stijl van de baby- of kinderkamer laten terugkomen in de geboortekaartjes. Deze hebben nostalgische designs in dezelfde vintage stijl als het behang en de posters.Uniek behang en originele posters in retrostijl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten