woensdag 5 september 2012

Website voor jonge ouders


Internet Publishers, uitgever van online media, heeft in de afgelopen maande het netwerk van informatieve websites voor jongen ouders verder uitgebreid.

Eind 2011 was www.mamaenmeer.be de eerste website die gelanceerd werd en het netwerk bevat nu inmiddels de volgende websites:

Papaworden.be
papaworden.be is een informatieve website voor vaders die vragen hebben nu de partner in verwachting is of net mama geworden is. Antwoorden op vragen waar vaders niet direct een antwoord op hebben kunnen gevonden worden op deze site.

Babyinfo.be
babyinfo.be gaat over voeden en opvoeden. Met informatie over gezonde voeding voor kindjes vanaf 6 maanden en over spelletjes voor kinderen die de ontwikkeling stimuleren.

Anticonceptiemethoden.be
Anticonceptiemethoden.be is een website om een zwangerschap te voorkomen met uitgebreide informatie over de verschillende methoden voor mannen en vrouwen.

Vruchtbaarheidstesten.be
Voor koppels die graag een kindje willen is het belangrijk te weten wanneer de vrouw de vruchtbare periode heeft om de kans op een zwangerschap te optimaliseren. Vruchtbaarheidstesten.be geeft informatie en tips.

Vruchtbaarheidscalculator.be
Als koppels besloten hebben een kindje te willen dan is vrijen op het juiste moment belangrijk voor de kans van slagen. Vruchtbaarheidscalculator.be geeft een handige calculator die de vruchtbare dagen van de vrouw kan uitrekenen.

Slabben.be
Baby’s worden groter en vanaf 6 maanden gaan ze ook vaste hapjes eten. En dat kan knoeien worden. Op slabben.be wordt een overzicht gegeven van verschillende soortenbavetten en kan je ze ook online bestellen.

Zwangerschapscomplicaties.be
Een kindje krijgen is een natuurlijk proces. Meestal gaat het goed maar soms door allerleiredenen gaat het niet zo goed. Op zwangerschapscomplicaties.be is informatie te vinden over enkele veel voorkomende complicaties.

Mama.nl
Mama’s zijn naastmoeder ook gewoon vrouw. Mama.nl is een actuele informatiebron overalles wat mama’s bezighoudt. Vol tips, nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten